the studio

Om man vill ta bilder på the studio så tror jag att de bara är att höra av sig dit för att bestämma datum och tid om de inte är så att en kompis redan har skrivit ditt namn på en lista där borta som förslag på att du ska få komma dit.
När vi var där borta så tyckte jag att dem sa att de skulle kosta ca 900 för varje person att åka dit för att ta bilder om man inte har blivit uppskriven för då är de gratis. Sedan får man betala för så många bilder man ha av dem som man tog de kostar ca 1200 kr för 10 bilder sen kan de ju hända att dem har nått special erbjudande.
När man kommer dit så börjar de iallfall med att man får skriva in sig att man är där (om man är under 18 måste en förälder vara med och skriva in sig). Sedan så får man gå in i ett stort väntrum och vänta på att man ska bli sminkad och få håret fixat, de finns tidningar och annat man kan pyssla med medans man väntar för de blir ganska mycke väntan. Sen så när dem har sminkat en så är de bara till att vänta igen för att få knäppa korten för de är ganska många andra där samtidigt.
Men när dem väl ropar upp dig och dina kompisar för att ta bilder så tar dem er till ett rum med olika väggar och andra saker till bilderna, det finns även omklädningsskynken grejer så att man ska kunna byta om för man ska ha 3 ombyten med sig.
När man har satt på sig den första outfiten så säger fotografen åt en hur man ska göra.
Sedan är de bara att gå tillbaka till väntrummet för att så småningom få gå in i ett annat rum för att titta på alla bilder som togs och för att välja ut vilka man vill köpa.
När man har gjort de så får man bilderna på en skiva.

De var väldigt roligt iallfall så jag rekomenderar alla att testa de :)

Ni kan kontakta dem på www.thestudiogroup.se 020-123 222 dem finns på
Götgatan 16        411 05 Göteborg
Kungsgatan 2        111 43 Stockholm
Turning Torso        211 15 Malmö
























(bilden på Amanda är ca 2 år gammal)

Ha de bra!
Elvira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0