Tråbacken

Hejhej!

De va hur kul som helst i tråbacken!
När vi kom dit så blev de fika, årsmöte och diskutera policyn (eller hur de nu stavas).
När vi var klara med de så fick vi börja göra ordning sovsakerna så vi slapp göra de på natten.
Sen var de lekar, 5-kamp (6-kamp). Första grenen var att kasta ringar på nån trägrej och få poäng. Grenen efter var stövelkastning. De slutade med att Thomas kastade upp en stövel på taket åt fel håll, men den ramlade iallafll ner igen. Efter det så var de pilkastning, sen lite sånna där kast med små tunga silverkulor (kommer inte ihåg vad dem heter), men man skulle iallafall träffa den lilla träkulan i mitten. När vi var klara där så skulle vi göra de där när man har ett snöre runt sig med en penna där nere så ska man få i den i en flaska, JAG VANN! :D
När alla hade träffat så hade maten kommit. De va stora familjepizzor. Amanda sa till Clara att hon fick 10kr om hon slicka ur all såsen ur en butt, så hon slickade en gång men tyckte att de va för äckligt. Men sen så skulle hon göra igen iallafall men då såg Milo henne (Claras mamma) och sa åt henne att sluta och att de kanske var nån som ville ha av den där såsen och att man inte gjorde så. Men Clara försökte slicka ur den ändå när Milo tittade bort och hon lyckades tillslut ta på en kniv och äta :P
Efter maten så skulle vi göra sista grenen. De var att binda fast snöret igen fast på en annan och den gången hängde de en godis där som man skulle fånga i munnen.
När lekarna var slut så fick vi reda på resultatet och nr 2 vann (mitt lag :) ). När vi hade fått priser för de så var de dags för tipspromenad. Ingen vanlig tipspromenad utan istället för 1 X 2 så var de så att en i gruppen skulle ta på sig de som fanns i påsen på ett visst vis eller på ett speciellt ställe på kroppen, t.ex vilken färg mer än gul har Sveriges flagga? sätt på skoskyddet på hö-fot=grönm, vä-fot=blå, huvudet=röd. Så man blev ju så lagom vacker med tampong i örat och plåster på näsan.
När vi hade fått reda på hur de gick där (lag 1 vann, Amandas lag) så kom de en gubbe i skogen med gitarr. Han skulle tydligen spela lite för oss, de va jättemysigt. Han pratade lite om tråbacken och om  forsen där och emällanåt så sjöng han.
Sen så va de dax att bada tunna :) De va för varmt i början så vi fick spola i massa kallvatten för att komma under 45 grader. När vi hade fått de så pressade vi i oss 9 stycken där i, sen kom även Jossan i.
När alla hade badat klart så var de film innan vi sen skulle sova. Först såg vi på boat-tripp och efter den så blev de remember the titans.

Idag när vi hade vaknat så va de till att städa ur rummet och sen åka hem.

Elvira



















gick tyvärr inte så bra att få nån fin bild men de va mysigt iallfall













Kommentarer
Postat av: Elin K

det var en perfekt kväll-natt :)

kan inte du skicka lite bilder till mig? ;)

2009-08-24 @ 16:49:01
Postat av: jonna

sköna bilder :D

2009-08-27 @ 10:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0