Vi kan kalla det; Lätta på hjärtat

Behöver skriva av mig lite...

Har varit sjuk hela jäkla höstlovet!! Fasen vad kul det känns! Har legat i hög feber tills i förrgår och sen även hostat så jag trott jag skulle spy ibland.. I förrgår va jag dock till doktorn som gjorde en massa tester och sen skicka hem mig med pencilin och att jag kanske har svininfluensa!(Y) Har inte fått prov svaret på detta än, men det gör mig egentligen det samma, mår väl inge sämre imorn om jag skulle veta vad felet är på mig än vad jag mår idag när jag inte vet..
Surt bara att hela min veckas planer gick åt helvete och att jag alltid har otur i allting.. Men men, inget jag kan göra något åt, bara att acceptera!

Sen lär jag bara skriva en sak åt en som jag verkligen bara vill hjälpa! Lovar att det bara är därför jag skriver det här. Visst han är jätte trevlig men va tusan hur länge har han inte sagt att han inte vet vad han vill och sen ger mixade budskap.. Jag är ledsen men tycker verkligen du borde tänka över det jag sa..
Vet inte ens om du läser detta men iaf.. Och blir du sur så är det väl så, vill bara ditt bästa!

Tjingeling, Amanda

chokladtomte

Wiho! fick en chokladtomte av Emmy igår! :D
Tack ska du ha! <3





5 av 5 toasters!

4 Stycken

Idag har jag kommit fram till något så fantastiskt coolt som att jag på 2 dagar har åkt bil med hela 4 stycken olika Andersar!:P Det tyckte i alla fall jag var lite coolt:)

Tjingeling, Amanda

natti

Så där nu är jag hemkommen från träningen. Gick ganska bra idag behövde bara sätta mig på sidan en gång i början pga halsen men sen gick de bra. Visserligen tränade vi zoon 40 minuter men ändå.

Nu ska jag nog sova och ladda inför matten imorgon, tror att jag ska plugga på bilden.

Godnatt
Elvira


"köp inga fler kläder, skaffa en hund istället"

Så kan de låta när man lyssnar halft


Grattis Jenny

Hann inte skriva någonting igår. För efter skolan så bar de av på tjejkväll i plushuset och jag har aldrig sett så många tjejer på ett och samma ställe tror jag :P kändes så iallafall för man kom knappt fram och köerna var enorma.
Men de va tur att vi åkte dit för jag hittade ett par jeansleggins som jag faktist kunde ha och Amanda hittade en jacka.

Idag så va jag tvungen att ställa klockan på kvart över 6 så att jag skulle kunna komma upp sen vid halv 7. Skulle upp tidigt idag för att fira Jenny innan skolan. När jag skulle cykla iväg till Emmy innan vi skulle ner till Jenny så hoppade kedjan på cykeln så pappa va tvungen att hjälpa mig att laga den så vi blev lite sena.
Men vi hann iallafall äta frukost innan vi var tvungna att gå till skolan.

Sen efter skolan så åkte vi hem till Jenny en sväng igen och fikade för de blev så mycke kvar från morgonen.

Nu ska jag plugga lite matte hade jag tänkt efterssom vi har prov imorgon...
Men sen blir de träning!! Äntligen, har inte kunnat träna på ca 2 veckor.

Ciao
Elvira








RSS 2.0