vatten

Hejsan har inte skrivit på ett tag för att jag inte har orkat eller kommit iåg.

Sjuk idag igen iallafall men jag åkte till skolan ändå. Hade bara 4 lektioner som tur va.
På miljön så skulle jag Natalie och Olle ut för att hämta vatten som vi ska ta prover på sen. Så när jag gick för att hämta flaskorna så tog Olle fram en stoooor karta på typ 1,5 meter x 1,5 meter för attt vi skulle kunna titta på stället dit vi skulle (ca 5cm i omkrets på den där kartan). Sen när de bar iväg så åkte han till nå sten ställe där de var en gammal gruva. Så han visade oss gammla husgrunder och massa sten :P Vi som skulle hämta vatten. Men sen åkte vi iallafall och gjorde de vi skulle. Vattnet va hur kallt som helst typ 3 grader kanske och de skulle vi sticka ner hela armen i.
Kul hade vi iallafall :P

Nu ska jag nog sova en liten stund tror jag fast först kanske jag ska äta lite glass.

Shalom!
Elvira


Duscha

Nu ska Elvira duscha:)



Blää!

Jag är trött och mitt huvud värker!! Vill inte:(

Ushlibushli, Amanda



Bowlat

Lovade ju en liten uppdatering om i fredags så här kommer den..
Jag, madde, sara och martina åkte hem till johan på förfest sen blev det ner på älvan. var jätte mycke folk och hur trevligt som helst!

Idag så har jag och syskonen mina haft bowling dag med vår lilla kusin lukas. Efter det så vart det pizza och sedan promenad med stopp i lekparken så jag och elvira fick gunga:P tur att man inte är nå barnslig alls;) hehe

Sen nu ikväll så hade jag, matilda, niklas och masse filmkväll så har kollat på the manegment och sedan en djävul till flickvän. jätte roliga!:)

Tjingeling, Amanda

Turungen som fick en Turkey!










nya databord

Hallo
Finns inte så mycket att skriva men jag har nyss vart på affären och handlat tårta för släkten kommer och firar Amanda idag. Sen åkte vi och hämta Edvin på golfbanan.

Innan de så har jag och mamma byggt ihop ett databord till mig :) Hon och pappa handlade 2 igår.

Ciao
Elvira

(första bodet)




(andra bordet)

vart hos Jenny

Halloooo
Har typ precis kommit hem från Jenny. Åkte dit direkt efter skolan för att jag, Amanda, Sosse och Jenny skulle färga Emmys hår. De va tänkt att de skulle bli brunt men de blev typ rött (Y). Så vi har dragit skämt om de hela kvällen. Sen så gjorde vi lite mat och efterrätt innan vi bara flummade runt.

I skolan så skulle vi ut och håva med Gohde. Men vi var för många som skulle ha skjuss dit så vi fick tränga in oss 4 i baksätet och så fick en sitta fram. På väg dit så satt Amanda i knä för hon fick precis platts med huvudet, men på vägen tillbaka så skyndade alla andra sig att hoppa in i bilen så fick jag lov att pressa mig in i knät. Men jag var för lång så jag fick sitta med huvudet på sne hela vägen tillbaka så jag hade nackspärr när vi väl var framme.

Ja de va väl min dag finns inte så mycke mer att säga antar jag.
Godnatt
Elvira

(typ så Emmy ser ut i huvve för tillfället)

Blir utgång

Ska snart börja göra mig iordning för utgång ikväll.
Ska hem till Johan med Madde och Sara och sedan blir det att kolla på Promoe nere på Älvan!:)

Dagen annars har varit som sådan att jag sov till 11, käkade lite frukost, duschade, pluggade vägmärken, gick på stan med Matilda, köpte leggins och ett linne/klänning, platta Matildas hår och sen gick vi till skolan 14.45 och hade historia. Så va den skoladagen slut:) Måste säga att skollivet är mycket hårt;) hahah

Aja nu ska jag väl ta mig för att platta håret, blir väl en uppdatering imorn:)

Tjingeling, Amanda


Fel svar:(

Tjobre!
Kom just på att jag inte har en aning om vad jag ska skriva, men jag får nog ihop nåt i alla fall:)

Dagen började med en liten sovmorgon som övergick till engelska lektion och sedan fysik. Jag löste ett helt tal på fysiken idag, helt utan hjälp och kände mig jätte duktig! När jag sedan kollade i fasit hade jag fel svar. Där dog allt min entusiasm och jag övergick till att göra ingenting istället.. Vilket kändes mycket mer jag!:)
Dagen till ära så va det pytt i panna på resturang kopparporten och jag och Matilda åt en hel portion var.
Sen vart det hem till Matlda och äta choklad och chilla. Fick även ett litet besök av Martina:) men va dock tvungna att säga adjö till henne och gå tillbaka till skolan för att ha historia.........

Efter skolan så har jag pluggat körkort i typ 2 timmar och nu ska jag snart gå ner och äta maten som Elvira lagat. Hon sa dock att hon glömde att hon saltade när hon stod och hällde så jag ska vara berädd på en salt smak(Y)

Tjingeling, Amanda


doktorn

Så där har äntligen kommit hem från doktorn. Tyvärr så vet dem fortfarande inte vad felet är men jag vet iallafall att jag har en hård nacke. De va den segaste doktorn någonsin som var där. Han pratade lika segt som en snigel går och så bara va han tyst ganska ofta. Sen så reste han sig inte en enda gång där inne utan rullade runt på sin stol.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Ska iallafall göra mat om ett tag så jag kan väl försöka hitta på något tills dess.

Ciao
Elvira


godmorgon

Godmorgon, vaknade för ett tag sen. Orkade inte gå till skolan idag för jag är inte riktigt frisk än. Men jag ska till doktorn senare idag så dem får titta om dem hittar nå fel på mig. Men jag känner att jag börjar bli bättre iallafall så de blir skolan imorgon.

Nu ska jag försöka läsa ett kapitel till i boken vi måste läsa.

Shalom
Elvira


IDOL

Ligger i sängen och tittar på IDOL. Tycker de va dåligt att Karro åkte ut för hon är bättre än många av dem andra som gick vidare, men men.

Tänker nog sove när de är slut för jag är skapligt trött.

Ciao
Elvira


segt

Åh de är så segt att bara sitta hemma.
Jag har läst 1 kapitel i svenska boken, bakat en äcklig kladdkaka, tittat lite på tv, sovit & lyssnat på musik. Orkar inte byta låt så de är samma som går hela tiden också, Ave Maria med beyonce.
Jag borde göra lite matte men jag orkar inte de nu, för ingenting skulle fastna iallafall så de blir nog en film istället. Sen så måste jag nog försöka äta lite mat också med tanke på att jag inte fick i mig nå frukost..

Hörs sen
Elvira




igeeeeeeeeen..

Godmorgon
Vaknade av att jag hade ont i huvudet, magen och mådde illa så jag blev hemma idag igen..
Förstår inte hur jag kan vara sjuk hela tiden.

Men som tur va så har jag iallafall matte och en svenskabok hemma så jag inte hamnar allt för långt efter.

Byebye
Elvira


Den bara passerade!

Idag har inte varit en speciellt speciell dag. Idag har varit en ganska normal dag. En sådan där dag som man brukar ha helt enkelt.
Vaknar av att klockan ringer, men man är för trött för att kliva ur sängen så man trycker på snooze istället och hoppas på att man ska känna sig mer utvilad om 10 minuter. Men icke! Man är lika jävla trött då också.. Man man tvingar sig upp ur sängen ner till frukosten och sedan på med kläder och smink. Upp på cykeln, cyklar till skolan(jag är ju lite hurtig av mig;) och sedan halvsover man sig iganom hela dagen .. Och på kvä´llen blire träning sen sitta vid datorn, duscha och kolla på tv.
Ja.. Idag har helt enkelt vart en sån där dag som har passerat utan att man själv riktigt vart medveten om det..

Tjingeling, Amanda


Anna Änka

Sitter nere och kollar på Svenska Hollywood fruar med familjen när pappa plötsligt utbrister:
- Tänk när Mr. Anka dör då blir ju Anna, Anna Änka!

Hahahaha!

Dagens i-lands problem..

Fan va trött jag blir! Loggade in på facebook och då börjar det krångla. Så tänkte att om jag kanske kryssar ner allt och börjar om så löser det sig. Men icke!! Istället står det att jag angett fel löäsenord tusen gånger när jag försöker logga in igen. SEn när man väl loggat in igen så funkar det iaf inte som det ska!! Gaah!!

Nu ska jag iaf byta om och åka på träning. Får hoppas att jag har bättre flyt där!

Tjingeling, Amanda

förlust

Idag hade vi seriestart mot Tensta borta och förlorade. Men de va ju roligt iallafall. Kändes som att jag inte hade spelat match på ett år.
Tensta va lite anorlunda mot Avesta, kändes som att vi hade kommit till Irak eller något typ :P

Har precis kommit hem från Albertssons nu för vi va där och knäppte kort på lilla Rosa. Hon växer så det knakar!

Nu tror jag att jag ska sova för jag är helt slut verkligen.

Shalom
Elvira


Grattis Lukas!

Ooops dålig uppdatering! Har helt glömt bort bloggen.

Idag har vi iallafall varit och firat Lukas som fyller 9 år! Grattis! Han fick ett Wii-spel så vi hade bowlingtunering som jag vann.
Sen bar det hemmåt för att spela lite golf. Jag, pappa och Thomas gick 9 hål fast jag spelade inte alla för jag blev sur när de gick dåligt :P

Nu har jag precis komit hem från koppardalen där jag övningskörde för första gången någonsin! Jag var hur duktig som helst fast pappa lät mig innte köra i någon rondell :( Men jag hade klarat de för jag är typ redan helt fullärd körare :D

Nu ska jag stoppa i mig någonting sen blire lite film

Ciao
Elvira

Halkbana, Check!

Idag har varit hur kul som helst, jobbigt, men kul! Har setat i en bil från 7-14 idag..
Har nämligen vart i Falun och kört halkbana idag. Det var något av det roligaste jag gjort på länge! Fick åka runt på olika väglag och hastigheter och bromsa och svänga. Sen så fick vi gå in och sätta oss i en bil som dom vickade upp-och-ner som vi sedan skulle ta oss ur utan att bryta nacken:P Var skapligt läskigt att hänga där upp-och-ner med bilbältet tryckande in i magen och sedan försöka få upp(eller ner) fötterna i taket för att kunna knäppa upp bältet och ta sig ur..

Hann även ha en lektion när jag kom tillbaka till skolan och då va det engelska prov som vankades. Känndes ju bra när man inte hunnit pluggat! Och nej det va inte nå lättare för mig för att jag vart i usa för lena tycker bara vi ska kunna massa konstiga ord som jag inte ens hört under mina 10 månader där!:S Så det känns ju som om det är väldigt nödvändiga ord vi får lära oss... INTE!!

Eftermiddagen har sedan spenderats till att läsa lite teori och äta Elviras goda äppelkaka som hon har bakat. Tror jag ätit minst 6 stora bitar:d

Godnatt, Amanda


segt

Idag är nog den segaste dagen i mitt liv känns de som. Efter jag kom hem från skolan så har jag vilat, bakat, vilat, pluggat, vilat, vilat, vilat hjälpt mamma med kylskåpet, vilat....

Just nu sitter jag och äter lite av mina pepparkakor och funderar på om jag ska titta på film.

Ciao
Elvira

(nedräkning till min födelsedag :D )

igen..

Har precis kommit hem från skolan nu för jag mår dåligt igen. Känns som att jag aldrig kommer bli helt frisk.
Är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma också så jag tror att jag ska baka lite innan jag pluggar.
Tänkte iallafall ta mig till skolan imorgon hur jag än mår för då ska vi spela tennis på idrotten och så har vi bara 3 lektioner.

Elvira

nattinatti

hejsan
Sitter här och funderar ut vad jag ska baka imorgon. Hinner ju inte baka ikväll så de får bli då :) Tror att jag ska sova snart men måste dricka upp min varma saft först :P Har inte druckit de på evigheter så passade på nu.
Aja godnatt iallafall!

Elvira


100!!!!!!!!!! :D

hejsan

Nu har jag äntligen komit hem från båda skolan och fotspecialisten. Har varit och hämtat mina specialsulor idag så jag hoppas attt dem ska funka :)

Nu sitter jag och äter pepparkakor och tänkte plugga lite svenska.

Sen så måste jag berätta att de bara är 100 dagar kvar till jul nu! :D Jag är så lycklig.

Shalom
Elvira


sitter i skolan

hallihallå
Sitter i skolan och väntar på sista lektionen. Jag tror inte att vi ska gör någonting på den typ förutom än att få nå burkar till vatten men vi hittar inte Olle så vi kan inte fråga om vi kan ta dem nu och sen dra hem. Så de blir bara till att vänta..

hörs när jag kommer hem
Elvira


101

Hallå
Har precis pluggat lite svenska och jag förstår inte hur jag ska lyckas lära mig hela häftet tills på onsdag så jag tänkte fråga Agrell om jag får ha provet på fredagen istället efterssom jag har varit sjuk och totalt har varit på 1 ända svenkalektion den här terminen :S
Tidigare så va jag iväg på träning men pappa fick skjussa hem mig för jag blev yr hela tiden och har ont i huvudet, tänkte att de va bättre att plugga än att sitta där.
Juste när jag gick hem från skolan idag så svängde jag in på coop för att köpa en ostfralla. När jag stog där vid dem så såg jag pepparkakor och tänkte att sånna ska jag ha för de är ju trottsallt bara 100 dagar kvar till jul imorgon så jag ska äta dem då :D
Annars har de inte hänt så mycket idag..

Taah!
Elvira


(har tjuvsmakat dem nu och dem va huuuuuuur goda som helst :D)


102

Idag har jag träffat Rosa igen! :D Jag tror att hon kände igen mig faktist.
Jag har vart hos Clara hela dagen så vi har busat med henne en hel del. Fast sen vi även men så hann vi även med att baka lite muffins också.
Mycke mer har inte hänt idag faktist..

Gårdagen va förövrigt mycke trevlig tack ska ni ha :D Skönt att de äntligen hände något efter att ha stirrat i tacket i typ en vecka.

Elvira


Joel+Emmy=Sant

Nu har Emmy bekräftat att Joel+Emmy=Sant! Så nu behöver vi inte undra länge!:P haha

Har för övrigt läst klart den jäkla svenska boken nu. Känns väldigt skönt!
Så nu ska all tid dom kommande veckorna upptas av körteori är det väl tänkt. Vill bara ha körkortet så snabbt som möjligt nu känns det som!

Tjingeling, Amanda


Släkten är bäst!?

Gårkvällen spenderades hos Sara. Hon, jag och Madde hade tacos och film kväll. Eller Jag och Sara åt mat medans Madde kolla på. Madde har nämligen fått för sig att hon ska fasta så istället för att äta tacos så åt hon grönsaks buljong med sked! Vi kikade i alla fall på nån film som handlade om en man som blir utpressad och lurad på en massa pengar(kommer dock inte ihåg namnet på filmen). Sen så vart det Skönheten och Odjuret. Den va faktist bra! Har aldrig sett disneys version förut så..

Åkte iaf hem och sov efter detta men väcktes vid 2 tiden av att min mobil ringde. Det va ingen mindre än min kära släkting Joel som tyckte att han skulle prata med mig! Och jäklar vilket samtal vi hade! Haha Fick bland annat veta att han ju var helt förälskad i Emmy och nu har sprat sina syudie bidrag för att köpa en fantomen ring som han ska fria till henne med när han kommer hit på besök nästa gång, vilket han sa skulle vara på sportlovet så vi får väl se hur det blir med det! Och juste om Emmy läser detta så kan du ju låtsas vara förvånad när du ser ringen! hahaha Tror nog att dom dom läser det här förstår att han ju inte va direkt nyktrast när han ringde!! Men han förgyllde helt klart min dag(eller om man ska säga natt?).

Dagen annars ska väl spenderas med att läsa klart min svenska bok och sedan kanske plugga lite körteori och så lär jag ju gosa med de 2 valparna som är kvar också!!

Tjingeling, Amanda



           Joel                            +                      Emmy                 =Sant?

Det känns som om det är din tur nu..

Va precis vad Elvira sa till mig nyss. Hon tycker att jag är inne och skriver alldeles för sällan..
Så jag säger som så många gånger förr, att nu ska det bli bättring på detta! Sen om jag håller det eller inte är en annan sak men jag ska göra mitt bästa!

Imorse så åkte i alla fall Gunnar hem till sin nya familj och jag och Elvira har setat och gråtit som små bebisar! Kommer verkligen att sakna honom för han är världens bästa valp verkligen!:'(



Ikväll så blir det hem till världens bästa Sara på tacos och film kväll:)

Tjingeling, Amanda


blabla

Har precis tittat på 1an på nån film som gick där. Ganska bra faktist :) Fast de är inte så bra att titta på film sent för man blir alltid så trött :P Kanske lite tidigt att sova nu men jag funderar faktist på om jag skulle ta och göra de ändå.. Kanske är bra och vila ut om jag ska bli frisk.
Aja vi får la se jag säger iallafall godnatt nu.
Godnatt

Elvira


mat

Hejsanhoppsan
Sitter ute med hundarna som sover. Har precis lyckats klämma i mig lite mat, fast nu mår jag lite illa istället.
Tidigare idag så har jag lagt in alla mina bilder på den hära datorn där dem hör hemma :D

tjolahopp
Elvira

morn

Godmorgon Godmorgon

Nu har även jag lyckats vakna + att jag redan har hunnit ringa Emmy.
Känner mig lite bättre idag iallafall men vi får väl se vad febern säger sen. Vill ju bli frisk nu för de är så seeeeegt att vara hemma hela dagarna utan att orka göra någonting. Hoppas väldigt mycket att jag är frisk imorgon men vi får väl se, de ser ju inte allt för ljust ut :/

Ciao
Elvira

yey!

Min dator funkar igen! :D tack Thomas.
Nu kan jag äntligen sitta vart jag vill igen och utan att nån kommer och knycker datan av mig för att den måste fixa något.
Nu kommer jag ju iallafall ha något att göra imorgon :D måste ju lägga in alla bilder från andra datan till den hära. Så bli ju syselsatt i åtminstånde en timme.

Nu blir de snart sängen så godnatt allihopa.
Elvira



Snyft!

Hej bloggen!
Inte nog med att Elvira är sjuk, nej nu ska tydligen jag behöva må dåligt också! Hra världens täpptaste näsa skulle jag tro!! Och om inte det vore nog så krånglar halsen och huvet också.. Så nu äter och drickaer jag allt med c-vitamin och andra nyttigheter i.

Fick även reda på igår att jag ska köra halkbana på onsdag. Ska bli jätte kul! Fast är skapligt nervös..

Kvällen tänker jag för övrigt tillbringa med att läsa Robinson Crusoe, detta är dock inte mitt egna val utan lilla söta Agrells. Hade jag fått bestämma så hade vi åtminstonde fått mer än 3 veckor på oss och dessutom läst den på lektions tid! Men man kan väl inte få allt, antar jag..

Tjingeling, Amanda!

Så här pigg känner jag mig..

trök

Godmorgon ännu en dag där de inte kommer hända någonting...
Har iallafall lyckats få i mig en liten mackbit till frukost idag (Y) och sen ska jag försöka pressa i mig lite lunch hade jag tänkt. Fast det blir inte än på ett tag.
Finns inte så mycke att göra när man är hemma så de blir säkert en film till, kanske kan få ner mamma och hyra någon bra typ "call me clause" :D

Juste Lukas (Alfonso?) åker idag också vid 5 tiden :'(

Elvira


orkar inte meeer..

Jag orkar precis ingenting idag! har legat på soffan och sovit hela dagen och haft sån där frossa eller vad de nu heter när man fryser och svettas på samma gång. Jag som tänkte att jag kanske skulle bli frisk tills imorgon men de ser ju inte så ljust ut när jag har 39,7 i feber, magkramper och halsont :(
Har inte kunnat äta idag heller, de ända jag har fått i mig är en pytteliten mackbit och en biskvi. Men jag har beställt soppa tills ikväll för de ska nog gå i.

Runar (Casper) & Honey har åkt till deras nya hem idag också, och snart åker även Pysen och Lotta (Sally 2) iväg :(
Jag har fått sagt hejdå åt dem redan efterssom valpköparna kommer snart och jag får inte vara där nere och säga hejdå utifall jag skulle smittta nån :/

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir antagligen till att sova eller titta på tv eller nått liknande.

Shalom
Elvira

Honey


Runar (Casper)


Pysen


Lotta (Sally 2)

hemsk natt

Vaknade halv 3 inatt av att huvudet dunka och magen krampa som aldrig förr. Jag fick även en liten panik attack för jag kunde inte andas för att magen gjorde så ont. Vid 3 så kommer pappa in, jag råkade väcka honom när jag grät. Så han fyllde på mitt vattenglas och min vattenflaska och gav mig 2 alvedon. Sen lyckades jag inte somna om fören typ halv 5.
När jag vaknade idag var de lite bättre men de gör fortfarande extremt ont.
Pappa kom in för ett tag sen med lille Runar (Casper), så att jag fick säga hejdå ordentligt för han åker snart :'(

Hörs nog senare
Elvira

kommer sakna plutten..

idol 8 ikväll

De känns som att dagen bara flyger förbi idag fast jag inte gör någonting, mysko.
Har inte ens hunnit/orkat titta på nån film idag. Kanske blir en innan jag lägger mig sen, men först så ska jag iallafall titta på idol som börjar idag klockan 8.
Sen måste jag ju hinna med att ta ett riktigt farväl av 4 stycken valpar sen också efterssom dem försvinner imorgon :'(
Sen så hoppas jag att jag ska bli frisk(are) tills imorgon för då har vi skolfoto, och de kan ju vara bra att vara med på.

Elvira

skolfotot kommer bli sååååå lyckat imorgon när man är sjuk och ser förjävlig ut......


sjuk igen

halloj

Så var man sjuk igen då. Jag som aldrig brukar bli sjuk annars.
Det är såååå tråkigt att bara sitta hemma och inte göra någonting alls. Funderar på att titta på nån film men jag vet inte vilken, har ingen fantasi alls idag.
Eller så kanske jag fortsätter fundera ut min önskelista för de är ju trottsallt bara 107 dagar kvar nu tills jag fyller år! yey :D Sen måste jag ju börja fundera ut vad folk ska få i julklapp också, kan ju ta ett tag. Tror jag vet en julklapp men då gäller de att alla är med på det också :P (kan inte säga vad här utifall personen/personerna ser).

Idag har jag provat lite kändisfrisyrer. Kanske borde klippa mig korthårig? eller jag kanske ska ha långt och orange? Permanenta? killfrisyr? :P

Tjilivippen
Elvira




Picture time

Tjohoo!
Gissa vad? Idag har vi skolfoto! Och inte en enda människa kommer att fatta vårat foto, men det blir säkert jätte bra iaf..

Just nu så håller jag på att fixa iordning mig för skolan och så packar jag ner lite olika kläder till fotot(har inte bestämt vad jag ska ha på mig än).

Kommer väl en uppdatering lite senare idag..

Tjingeling, Amanda

...

Hallå bloggen, var ett tag sen jag skrev nu. Men de har inte hänt så mycket iallafall.

Funderar på att bara ta de lugnt idag, titta på nån/några filmer kanske vi får väl se. nu ska jag nog iallafall byta om för jag kan ju inte sitta i pyamas hela dagen (tycker pappa iallafall).
Hörs kanske lite senare..

Ciao
Elvira

Glädjestunder-vägen till lycka dag för dag

"...om vi hör efter hur vi talar till oss själva när vi begår misstag, kan vi kanske uppfatta hurvida vi stöttar eller fördärvar oss själva och vår självkänsla."

Vad säger vi till oss själva när vi begår misstag?
Ta dig tid att stanna upp och lyssna på din inre dialog. Allting talar för att det finns tillfällen då du är hård mot dig själv, då du nedvärderar och dömer dig själv. Lägg märke till hur du har någonting negativt att säga både om och till dig själv. Lägg även märke till om du kan acceptera dina brister eller om du är nöjd enbart när allt är perfekt enligt din uppfattning.
Lägg detta omsorgsfullt på minnet och ändra din inre dialog till positiva affirmationer som gör att du mår bra.

Idag lyssnar jag försiktigt och utan kritik till min inre dialog. Man får lov att begå misstag i dag. Jag sänder mig själv possitiva budskap med tillåtelse att acceptera både mina segrar ocg nederlag.


Work it

Blev uppringd imorse av Patrik så det blev till att jobba idag. Så nu sitter jag här med 2 minuter kvar påmin lunch innan det är dags att jobba igen..

Ikväll så blir det i alla fall hem till Matilda:D

Tjingeling, Amanda

IdiotJävel!!

Nån jäkla idiot jävel har snott min cykel!!!! x( När jag får tag på denna sak blir det fan inte kul för den!!!!:O:O
Den kommer fan ångra att den blivit född!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:OAMANDA!!!

snart jul

ÅÅÅÅÅÅH! Nu är de snart jul för vi har fått hem jultidnings saker! :D
När jag kom ner och såg dem ligga där på bordet blev jag helt överlycklig :D
Så efter de så har jag gått runt och lyssnat på julmusik hela dagen.

Sen så har jag även........ vänta på de.............(trummvirvel)....................................................STÄDAT MITT RUM!
Tro de eller ej men jag har faktist gjort de. De va ju ganska välbehövligt kan jag ju säga och de kan säkert alla andra som har sett hur de såg ut med göra.

Ciao!
Elvira



(juste, fixade Edvin väldigt vacker också)







fotspecialist

!Hola!
Blev lite förvånad idag när jag kom hem till Emmy och hon står där färdig med cykeln klar att åka :O Hon som annars är så seg. Men de va ju bra för då behövde vi ju knappast skynda oss iallafall.
Idag har jag haft kemi, fysik sen spanska. Spanskan var jätte kul idag faktist. Vi satt och diskutera dialekter (fast på svenska). Efter spanskan så va de ca 2 timmars hål eftersom miljön var inställd :D så jag, Sofia och Emmy åkte ner på stan för att handla mackor som dem skulle ta med sig till Gotland. De blev även lite glass. Emmy skulle ner till mobilkällaren sen så vi promenera dit i regnet.
När vi kom tillbaka var de bara vänta på svenskan.
Jag slapp matten idag också! :D för jag hade tid hos en fotspecialist 15.20. Där fick jag först stå på nån spegel låda sen springa på rullband innan han skulle börja göra min sula.
Jag skulle ligga på mage på ett massagebord medans han hade på gips på fötterna :P

Shalom!
Elvira


MUUUUUu

Amanda: Elvira vad har du gjort idag?
Elvira: Fikat
Amanda: Seriöst? har du inge mer att komma meed?
Elvira: Men Christoffer fyller ju år!!!
Amanda: Men fråga mig vad jag har gjort då!
Elvira: Vad har du gjort Amanda?
Amanda: Jag har haft sovmorgon, besökt matildas nya lägenhet, vart till körskolan, ätit lunch med matilda och tobias, haft lektioner och sen tränat. Träningen var för övrigt rolig men skapligt dryg!
Sen har vi ju även funderat på att mjölka Twiggy ju! Och så har vi även funderat på en ny action hjälte vid namn super mom som sprutar tuttmjölk på folk!
Kan inte du säga något nu??
Elvira: Vad skaaa jaaag säääga dååå?
Amanda: Jag vet inte men nu går jag och lägger mig.. GOD NATT!

I'M COMING AFTER YOU..


RSS 2.0